Ragu Bolognese




Hozzávalók:
darált hús (ízlés szerint)
vöröshagyma
fokhagyma
zeller
sárgarépa
paradicsomlé
só, bors
olíva olaj
bazsalikom
fehér bor

Elkészítés:
Kevés olajon pirítsuk le a húst, közben sózzuk,borsozzuk, majd egy kis fehér bort öntsünk hozzá.
Közben a zöldségeket húsdarálón daráljuk le, majd tegyük a húshoz, kicsit pároljuk együtt és jöhet bele a paradicsomlé. Fedő alatt kis lángon kb. 2 órán át főzzük időnként megkeverve, a végén apróra vágott bazsalikomot adva hozzá.
Érdemes "többet" készíteni és adagonként lefagyasztani.

KÜLDD EL EMAIL-BEN

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Konyhai élvezetek... © 2008 | Créditos: Templates Novo Blogger