Penne al tonno



Gyors, olcsó és finom ...tonhalas tészta

Hozzávalók 2 főre:
20 dkg penne (tollhegy tészta)
20 dkg (2 szép nagy darab) paradicsom
15 dkg tonhal natúr lében (konzerv)
8 gerezd fokhagyma
10 szem olívabogyó, 1 kávéskanál kapribogyó
oregano, petrezselyem zöld
olíva olaj

Elkészítés
Serpenyőben olíva olajon kissé lepirítjuk az apróra vágott fokhagymát, hozzátesszük a tonhalat, majd a hámozott apró kockára vágott paradicsomot, olíva bogyót, kapribogyót, egy kis sót, oreganot. 10 percig főzzük, majd hozzákeverjük a kifőzött. lecsepegtett tésztát.Tetejét petrezselyemmel megszórjuk, reszelt parmezánnal, melegen tálaljuk, egy pohár száraz fehér bor társaságában (Siklósi olaszrizling)



KÜLDD EL EMAIL-BEN

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Konyhai élvezetek... © 2008 | Créditos: Templates Novo Blogger